A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/06/9393006/html/i2/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

I2 - Inspiració i Innovació

E-Commerce i empreses creatives i culturals

Hola a tots i totes,

Ens acostem a una nova edició de l’I2.

En aquesta ocasió, el tema és el comerç electrònic (o e-commerce) i tindrem la presència de grans professionals del sector que ens explicaran la seva experiència i a qui podreu preguntar qualsevol inquietud que tingueu sobre aquesta qüestió. Així mateix, com sempre, esperem que continueu generant sinergies i contactes entre vosaltres, a més de passar una estona entretinguda.

Recompenses que tenim pel proper #I2cultura

Extrínseques:

Moritz extra per l’equip guanyador d’un dels reptes.

3 carnets anuals del Club TRESC ·

3 hores de consultoria sobre aspectes relacionats amb el comerç electrònic: avisos legals, Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD), les condicions generals, política de privacitat i galetes (cookies) paràgraf tot tipus de plataformes en línia. (La contractació de qualsevol servei fora de les 3 hores inicials de consultoria que contempla el premi estarà subjecte als preus de despatx d'advocats Delvy Asesores Legales).

Intrínseques:

un bon rotllo genial i possibilitat de fer sinèrgies professionals.

Tercer Vespre: E-Commerce i empreses creatives i culturals

Des de l'I2 volem crear un espai on sigui possible aprendre, reciclar-se, sorprendre's, divertir-se i, sobretot, establir relacions. Aquest cicle de trobades té per objectiu que les diverses persones de les empreses culturals i d'altres sectors convidats puguin disposar d'un temps per conèixer-se i fer-se conèixer.

Benvinguts/des a I2!

Des de l’I2 volem crear un espai on sigui possible aprendre, reciclar-se, sorprendre’s, divertir-se i, sobretot, establir relacions. Aquest cicle de trobades té per objectiu que les diverses persones de les empreses culturals que formen l’ecosistema creatiu que dóna vida a la ciutat puguin disposar d’un temps per conèixer-se i fer-se conèixer.

L’I2 consta de dos mitjans de transmissió. Un de físic, la fàbrica Moritz, on podrem trobar-nos de manera periòdica per poder parlar amb professionals de diverses àrees de coneixement, i un de virtual, aquesta plataforma, on trobareu continguts referents als temes tractats a cadascuna de les trobades.

Però l’I2 és molt més. Creiem fermament que per aprendre i, per tant, per adquirir la capacitat de crear, cal tenir en compte un aspecte tan seriós com la diversió. “Qui pensi que hi ha diferències entre aprendre i divertir-se és que no té ni idea ni d’una cosa ni de l’altra” (Marshall McLyhan).

I per això convertirem aquestes trobades en un gran joc. Perquè volem que aprenguis. Perquè volem que interactuïs. Perquè volem que et diverteixis.

A cada trobada dividirem els assistents en quatre clans. S’establiran reptes perquè els clans col·laborin entre ells i perquè combatin els uns contra els altres. L’objectiu és fer créixer el teu clan. L’objectiu és establir relacions entre tots vosaltres, i creiem que jugar és la millor manera de començar una relació, fins i tot en el terreny professional.

 

Com que també volem que us relacioneu amb les persones que assisteixen a altres trobades del cicle, aquesta plataforma servirà de sala d’assemblees. Aquí podreu conèixer el contingut de trobades passades, presents i futures. Podreu conèixer la posició al rànquing en què es troba el vostre clan i us proposarem reptes perquè ajudeu a millorar la vostra posició. Tanmateix, no oblidem mai que l’objectiu principal és establir relacions entre vosaltres. I que us divertiu, és clar!


Benvinguts i benvingudes a l’I2!

Segon Vespre: Apps i empreses creatives


 

En aquest segon I2 parlarem d'APPS i empreses creatives:

Apps llegides com una oportunitat i una dinamització de negoci.

Experts i desenvolupadors de perfils molt diferenciats, ens explicaran quina app és més adequada en funció de les nostres necessitats i recursos disponibles.

Parlarem d'ASO (el SEO de les apps), per aprendre a destacar entre la multitud, per saber què fa que una app triomfi i una altra no triomfi gens.

Apps “fora de context” físic habitual (de devices com mòbils o iPad/tauletes a les cases domòtiques).

 1 2 seguent 
Feedback

Dóna'ns la teva opinió!
Feedback

Gràcies per la teva opinió

Atendrem la petició tan aviat com sigui possible